DIVET SHOW 10.11.2018 klo 20.00

DIVET SHOW -ADELESTA ANTTI TUISKUUN-     
 
DIVET SHOWN takana oleva Marko Vainio on Suomen ykkösrivin dragtaiteilija. ADELESTA ANTTI TUISKUUN on suuri pikkujoulushow, jossa lavalla nähdään huikea määrä diivoja niin kotimaasta kuin ulkomailtakin. Lähes 50 kaikkien tuntemaa parodiahahmoa Ellinoorasta Tina Turneriin sekä Antti Tuiskusta Lady Gagaan viihdyttävät täydellisesti pikkujoulujuhlijoita!
 
Tämä alansa palkituin show on jo 13 vuoden ajan naurattanut ja ihastuttanut kansaa niin maalla kuin merellä. Talentistakin tutut Paula Koivuniemi, alaston Katri Helena, nokkahuilua soittava Celine Dion sekä hyvin liikkuvaisella etumuksella varustettu Dolly Parton naurattavat sinua taatusti! Tule ja näe tämä yleisömenestys vihdoin Uudessakaupungissa!
Kesto n. 1 h. Esityksessä ei ole väliaikaa.

KATSO TÄSTÄ LISÄÄ!! (tässä show-trailerissa näytteitä lavahahmoista.)

Liput 28 €

Osta liput Lippupisteestä tai teatterin toimistosta. R-kioskeilta voi ostaa liput tapahtuman nimellä.

Lippuvaraukset: teatterin toimisto (02) 8451 5440. /sähköposti: toimisto@uudenkaupunginteatteri.fi. Ti klo 9 – 17, ke – pe klo 9 – 13. pyhäpäivät pois lukien. Kullervontie 11 a.

Ryhmävaraukset (yli 20 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Uudenkaupungin teatterin lipunmyynnistä.

Lippuvarauksia ja -lunastuksia voi tehdä myös Yhteispalvelupiste Passarista (Rauhankatu 4, avoinna arkisin klo 9 – 17) 050 420 5260. Ostettaessa lippu muualta kuin Ugin Teatterin toimistosta, lisätään lipun hintaan käsittelykuluja 2,5 €.