VIERAILU: KAIKEN TAKANA ON NAINEN 27.10.19

Kaiken takana on nainen

Musiikkinäytelmä Matin ja Tepon hittien tahdissa! ”Kaiken takana on nainen, joka ihanasti rakastaa!”

Su 27.10.2019 klo 14.00 ja 18.00

Kaiken takana on nainen, parisuhdekomedia miehisyydestä, naiseudesta ja siitä suhteesta. Eino Hapon rutiinien täyttämä päivä saa ikävän käänteen, kun kyllästynyt vaimo päättää heittää miehensä pihalle. Huonot uutiset seuraavat toisiaan ja työpaikkakin lähtee alta. Näistä tapahtumista saa alkusysäyksensä sekä miehen, että naisen tutkimusmatka omaan elämään. Synkästä alkutilanteesta huolimatta kyseessä on komedia, johon lisäväriä tuovat keskushenkilöiden anopit ja värikäs ystäväjoukko. Muureja rakennetaan ja niitä myös kaadetaan! 

Näytelmä on Teatteriyhdistys Faken vierailu ja sitä esitettiin kesällä Sieravuoren kesäteatterissa.

Orkesterina The Stonewalls.

Ohjaus: Lauri Ketonen

Koreografia: Hanna-Riikka Nordman

Teksti: Eppu Nuotio – Tiina Brännare

Puvustus: Kaisu Rytisalo

Bändi: The Stonewalls-band

Lavalla: Aki Mäki, Susanna Pihlaja, Enni Toivonen, Markus Vatka, Kalle Klotz, Sari Suominen, Eija Koivunen, Mari Viljanen, Hermanni Jakonen, Artturi Valavuo, Iiris Karikytö, Sofia Martens

 

Liput 28 € ja ryhmälippu 26 € (sisältävät käsittelykulut).

Lippuvaraukset: teatterin toimisto (02) 8451 5440. /sähköposti: toimisto@uudenkaupunginteatteri.fi. Ti klo 9 – 17, ke – pe klo 9 – 13. pyhäpäivät pois lukien. Kullervontie 11 a.

Ryhmävaraukset (yli 15 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Uudenkaupungin teatterin lipunmyynnistä. Ryhmälipun hinta on 26 € (sis. käsittelykulut).

Lippulunastuksia voi tehdä myös Yhteispalvelupiste Passarista (Rauhankatu 10, avoinna arkisin klo 9 – 16.30) 050 420 5260. Myös R-kioskilta voi ostaa lippuja tapahtuman nimellä. Jokaisessa myyntipisteessä on samat hinnat.

Väliaikavaraukset www-sivuilla olevan lomakkeen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse. Yritämme vastata sähköpostikyselyihin yhden arkipäivän sisällä.