Huolehdimme, että henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Odotamme samaa myös kaikilta katsojiltamme.
Syyskaudella sairaustapauksessa voit vaihtaa lipun maksutta toiselle päivälle vielä samana päivänä. Olethan sairaustapauksissa yhteydessä lipunmyyntiin p.+358 2 8451 5440.
Varaa teatterikäyntiisi reilusti aikaa
Ulko-ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. Katsomoon päästetään hyvissä ajoin, 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Muistathan, että henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua kaikissa tilanteissa.

Rajoitamme näytäntöjen katsomopaikkoja. Päänäyttämölle saamme ottaa 170 katsojaa, seurueiden väliin jätetään 1 tyhjä paikka. Henkilökuntamme on salin ovella sekä salissa opastamassa tulijoita.

Lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa.

Turvavälit ja jonotus

Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

Käsihygienia, tehostettu siivous

Muista pestä ja desinfioida käsiäsi. Olemme varanneet yleisötiloihin runsaasti käsidesipisteitä.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytössä. Teatterissa on suositeltavaa käyttää omaa hengityssuojaintasi. Aulahenkilökuntamme on varustettu kasvovisiirein tai kasvosuojuksin. 

 

ESITYKSEN AIKANA

Ulkovaatteet

Narikat eivät ole käytössä, ja ulkovaatteet otetaan poikkeuksellisesti mukaan teatterisaliin. Mikäli tulet autolla teatteriin, voit sään salliessa jättää ulkovaatteet myös autoosi. 

Huolehdimme tehostetusti  wc-tilojen puhtaudesta. Muistathan pestä hyvin kätesi ja käyttää käsidesiä. Muista myös jonottaessa säilyttää riittävä etäisyys muihin.

Väliaika

Muistathan ostaa väliaikatarjoilun etukäteen!  Väliaikatarjoilun voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme tai toimistosta.Väliaika on pidennetty 30 minuuttiin. Väliajalle poistutaan rivi kerrallaan, turvavälit huomioiden. Huomioithan myös, että väliajaksi koko katsomo tyhjennetään eli penkkeihin ei voi jäädä istumaan.

Jos et ole tilannut väliaikatarjoilua etukäteen niin Hotelli Aquariuksessa on kahvipiste ja baari auki.
Poistuminen teatterista 
Poistuthan salista ja teatterista henkilökuntamme ohjeiden mukaan. Älä rynni ja muista säilyttää etäisyys muihin katsojiin. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua kaikissa tilanteissa.
Yhteystietosi 
Lippuja ostaessasi sinulta kysytään yhteystietosi, jotta sairaustapaustilanteessa viranomaiset voivat jäljittää mahdolliset tartuntaketjut. Noudatamme henkilötietolakia ja sitoudumme tartuntaketjujen jäljittämisessä viranomaisohjeisiin.  

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteiden ja viranomaisohjeistuksen muuttuessa. 

Tietoja koronaviruksesta (Covid-19) THL