Crusell-saliin otetaan 100 katsojaa

ENNEN ESITYSTÄ

Tule teatteriin vain terveenä

Huolehdimme, että henkilökuntamme tulee töihin vain terveenä. Odotamme samaa myös kaikilta katsojiltamme.

Syyskaudella sairaustapauksessa voit vaihtaa lipun maksutta toiselle päivälle vielä samana päivänä. Olethan sairaustapauksissa yhteydessä lipunmyyntiin p. 02 8451 5440.

Varaa teatterikäyntiisi reilusti aikaa

Ulko-ovet avataan tuntia ennen esityksen alkua. Katsomoon päästetään hyvissä ajoin, 20 minuuttia ennen esityksen alkua. Muistathan, että henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua kaikissa tilanteissa.

Katsomossa vähemmän asiakaspaikkoja

Rajoitamme näytäntöjen katsomopaikkoja kaikilla näyttämöillä. Päänäyttämöllä paikat on vähennetty alle puoleen normaalista. Eli otamme saliin 100 katsojaa.
Joka toinen rivi on pois käytöstä ja seurueiden väliin jätetään tyhjä paikka. Henkilökuntamme on salissa opastamassa tulijoita.

Lippujen paikkanumerot eivät ole poikkeusaikana voimassa

Välittömästi edessäsi tai takanasi ei kukaan istu. Mikäli tarvitset pyörätuolipaikan, ilmoitathan siitä lippumyymäläämme lippua ostaessasi. 

Teatteri saattaa joutua siirtämään jo varattuja lippuja toiseen ajankohtaan turvallisuuden varmistamiseksi. Näissä tapauksissa otamme yhteyttä asiakkaaseen ja järjestämme tilanteen asiakkaan toiveen mukaan.

Turvavälit ja jonotus

Pidä riittävästi etäisyyttä muihin katsojiin, ja huomioi turvaväli myös jonotustilanteissa.

Käsihygienia, tehostettu siivous

Muista pestä ja desinfioida käsiäsi. Olemme varanneet yleisötiloihin runsaasti käsidesipisteitä.

Teatteri on tehostanut siivousta ja pintojen desinfiointia. 

Yskiminen, aivastaminen

Muistathan aina yskiä ja aivastaa nenäliinaan tai hihaan. Vältä kättelyä tai halaamista.

Kasvomaskit

Noudatamme viranomaissuositusta kasvomaskien käytössä. Teatterissa voit käyttää omaa hengityssuojaintasi. Aulahenkilökuntamme on varustettu kasvovisiirein tai kasvosuojuksin sekä hanskoin. Lipunmyynnissä on myös myytävänä kertakäyttömaskeja euron kappalehintaan.

ESITYKSEN AIKANA

Ulkovaatteet

Narikat eivät ole käytössä, ja ulkovaatteet otetaan poikkeuksellisesti mukaan teatterisaliin. Mikäli tulet autolla teatteriin, voit sään salliessa jättää ulkovaatteet myös autoosi. 

WC-tilat 

Huolehdimme tehostetusti  wc-tilojen puhtaudesta. Muistathan pestä hyvin kätesi ja käyttää käsidesiä. Muista myös jonottaessa säilyttää riittävä etäisyys muihin.

Väliaika 

Muistathan ostaa väliaikatarjoilun etukäteen!  Väliaikatarjoilun voit ostaa kätevästi verkkokaupastamme tai toimistosta.

Väliaika on pidennetty 30 minuuttiin. Väliajalle poistutaan rivi kerrallaan, turvavälit huomioiden. Huomioithan myös, että väliajaksi koko katsomo tyhjennetään eli penkkeihin ei voi jäädä istumaan.

Poistuminen teatterista 

Poistuthan salista ja teatterista henkilökuntamme ohjeiden mukaan. Älä rynni ja muista säilyttää etäisyys muihin katsojiin. Henkilökuntamme auttaa ja opastaa sinua kaikissa tilanteissa.

Yhteystietosi 

Lippuja ostaessasi sinulta kysytään yhteystietosi, jotta sairaustapaustilanteessa viranomaiset voivat jäljittää mahdolliset tartuntaketjut. Noudatamme henkilötietolakia ja sitoudumme tartuntaketjujen jäljittämisessä viranomaisohjeisiin.  

Ohjeistus on voimassa toistaiseksi. Päivitämme sitä tilanteiden ja viranomaisohjeistuksen muuttuessa. 

Tutustu Suomen Teatterit ry:n kansalliseen yleisöturvallisuusohjeistukseen täältä.