Avustaja
Asiakkaiden, jotka ovat oikeutettuja käyttämään avustajia, tulee varata kaksi paikkaa. Itsellensä ja avustajalleen. Henkilökohtainen avustaja pääsee ilmaiseksi sisälle.

Esitykset alkavat täsmällisesti 
Yleisöä pyydetään saapumaan teatteriin ajoissa, koska esitykset alkavat täsmällisesti. Myöhästyneet päästetään mahdollisuuksien mukaan sisälle salin takaosaan tai  vasta väliajalla.

Esityksen peruuntuminen
Näytäntö peruuntuu vain ylivoimaisen esteen sattuessa. Yritämme saada kaikki varauksen tehneet henkilöt kiinni ilmoittaaksemme peruuntumisesta. Muista siis aina ilmoittaa voimassaoleva puhelinnumero kun teet lippuvarausta.

Peruuntumisen sattuessa asiakas voi vaihtaa lippunsa johonkin toiseen kauden näytännöistä tai saada lipun hinnan takaisin. Teatteri ei korvaa muita kuluja, esim. matkakuluja, lippujen toimitus- tai postituskuluja.

Kukat ja muistamiset                                                                  
Näyttelijöille tarkoitetut kukat ja muut lahjat voi jättää lipunmyynnin toimitettavaksi. Muista kirjoittaa kenelle lahja on tarkoitettu.

Käsiohjelmat
Lisätietoa näytelmistä saa esitysten käsiohjelmista, joissa kerrotaan mielenkiintoista taustatietoa esityksestä ja sen tekijöistä. Käsiohjelmia jaetaan lippukassalla.

Kuvaaminen ja taltiointi 
Esitysten kaikenlainen taltiointi on kiellettyä.

Linja-auton kuljettajat
Linja-auton kuljettajat eivät tarvitse erillistä lippua mennäkseen Crusell-saliin sisään. Heille on salin takaosassa varattuna penkkejä. Kuskeille myös tarjotaan väliajalla kahvit.

Matkapuhelimet ja muut elektroniset laitteet 
Yleisöä pyydetään sulkemaan matkapuhelimet sekä muut elektroniset laitteet virrattomiksi esityksen ajaksi.

Paikoitus TÄLLÄ HETKELLÄ PARKKIPAIKAT UUDISTUVAT, SEURAA TIEDOTTELUA!
(Teatterin edessä on kaksi  parkkipaikka-aluetta, joihin mahtuu uuden kerrostalon parkkipaikan takia vain muutamia autoja. Varaudu siis jättämään autosi parkkipaikalle, joka sijaitsee Kullervontiellä, venerannassa, risteyksessä mistä käännytään Hotelli Aquariukseen ja Kulttuurikeskus Cruselliin päin. Hotelli Aquariuksen edessä on inva-kortin omaaville autoille parkkipaikat. Linja-autoille paras parkkeerauspaikka on etäisimmässä parkkipaikassa.)

Teatterin sisäänkäynnin edusta on pelastustietä, johon pysäköinti on kielletty.

Pyörätuoli
Crusell-salissa 8 paikkaa (takarivin takana), joihin pyörätuolin voi sijoittaa. Toivomme, että ilmoitatte tulostanne etukäteen. Pyörätuolin kanssa sisäänkäynti tapahtuu pääovesta. Alakerran pienelle näyttämölle pääsee metallista luiskaa pitkin rakennuksen sivuovelta. Avaamme oven sopimuksen mukaan. Pienelle näyttämölle mahtuu 2 pyörätuolia.

Väliaika
Väliajan pituus on noin 20 minuuttia.

Liittyvät kuvat: