Niin maan perusteellisen hauska näytelmä, on nääs toi Vilenien elämä sen verran tapahtumarikasta. Suloa ei ole nopeurella pilattu, mutta kyllä se silti pystyy pirusti asioita sotkeen. Hualtoasema meni ja Emmi haluaa ompelimon. Sulon piti ostaa huutokaupasta ompelukone, mutta tyhmyyttään osti pirun huanokuntosen maatilan. Sinne korpeen ne sitten muutti. Nyy Sulo on lähetetty kauppaan… Mitä se ny tual kyörää? Ei, jumalauta, ny se on ostanu lampaita. Mukana menossa Sulon ja Emmin lisäksi Ulla, Juhana ja tietenkin Reinikainen, muiden kyläläisten lisäksi.
 
Teksti Neil Hardwick ja Jussi Tuominen (dram. Olka Horila)
Ohjaus Jari Luolamaa
 
Rooleissa: Kristian Ilmanen, Marketta Kainulainen, Simo Kivinen, Irmeli Laaksonen, Jani Laine, Erika Lehtonen, Anna Päivärinta, Jouko Toivonen, Leena Uusikartano.

Liput 23 € (sis. käsittelymaksun), opiskelijat 15 € (sis. käsittelymaksun), ryhmälippu 21 € (väh. 16 hlö).
S-etukortilla erikseen merkatuissa esityksissä lipun hinta 21 €.  

Lippuvaraukset: teatterin toimisto +358 2 8451 5440. /sähköposti: toimisto@uudenkaupunginteatteri.fi.  
Ke – pe klo 09.00 – 13.00 pyhäpäivät pois lukien. Kullervontie 11 a.

Ryhmävaraukset (yli 15 henkilöä) sekä pyörätuolipaikat varataan pelkästään Uudenkaupungin teatterin lipunmyynnistä. Ryhmälipun hinta on 21 € (sis. käsittelykulut).

Myös R-kioskilta voi ostaa lippuja tapahtuman nimellä. Varauksen hintaan lisätään toimitusmaksu.

Väliaikavaraukset www-sivuilla olevan lomakkeen kautta tästä, puhelimitse tai sähköpostitse. Yritämme vastata sähköpostikyselyihin yhden arkipäivän sisällä.

HUOM!
Lipun ostoaika ilmoitetaan myöhemmin